Scholten Assurantieadviseurs B.V. is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van accountants in Veendam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Informatie over dit administratiekantoor

Scholten Assurantieadviseurs B.V. bestaat al sinds 01-09-1964 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 2316752. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

hier alle gegevens en reviews van Scholten Assurantieadviseurs B.V. uit Veendam. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Scholten Assurantieadviseurs B.V. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.