Scheltinga & Partners BV is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de regio van Alkmaar.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

De meeste accountants willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Scheltinga & Partners BV is geopend op 30-11-1987 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 37062445. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

hier alle details en reviews van Scheltinga & Partners BV uit Alkmaar. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Scheltinga & Partners BV doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.