Meer informatie over wat SAB Administratie B.V. of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de omgeving van Leiden.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

SAB Administratie B.V. is opgericht in 23-08-1979 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 31022983. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van SAB Administratie B.V. uit Leiden. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? SAB Administratie B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.