Saak is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Jelsum.

Meer weten over Saak uit Jelsum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Saak kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Saak is geopend op 07-03-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 65508777. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.