Roosenstein Holding B.V. is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financiën.

Om passende offertes te bekijken van administratie bedrijven in Rotterdam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer over dit accountancykantoor

Roosenstein Holding B.V. is opgericht in 25-08-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24351814. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Bekijk hier alle details en reviews van Roosenstein Holding B.V. uit Rotterdam. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Roosenstein Holding B.V. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.