error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Road Administraties is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in Rotterdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer over deze accountant

Road Administraties bestaat al sinds 01-01-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 67888763. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Meer weten over Road Administraties uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Road Administraties kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Road Administraties
  • Koggestraat 16D, 3028VZ, Rotterdam
  • 010 4625672
Branche
Boekhouder
KVK
67888763
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders