Roab.2000 is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de regio van Amsterdam.

Meer weten over Roab.2000 uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Roab.2000 kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Roab.2000 is opgericht in 01-01-2001 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34309976. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.