Ontdekken wat RKA Consultancy of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van accountancy kantoren in de omgeving van 's-Gravenhage laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Meer informatie over deze accountant

RKA Consultancy is geopend op 28-12-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 51575280. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Bekijk hier alle details en reviews van RKA Consultancy uit 's-Gravenhage. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? RKA Consultancy kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.