Rassat Investment B.V. is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Rotterdam.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Over deze accountant

Rassat Investment B.V. bestaat al sinds 10-02-1988 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 24168511. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

hier alle gegevens en reviews van Rassat Investment B.V. uit Rotterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Rassat Investment B.V. doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.