Rakiad is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de omgeving van 's-Gravenhage.

Meer weten over Rakiad uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Rakiad doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over dit administratiekantoor

Rakiad bestaat al sinds 03-08-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 63870142. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.