Weten wat R.A.K. (Romijn Administratie Kantoor) of een andere boekhouder voor je kan doen?

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de buurt van Groningen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer over deze boekhouder

R.A.K. (Romijn Administratie Kantoor) bestaat al sinds 01-07-1991 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 02048507. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

hier alle details en reviews van R.A.K. (Romijn Administratie Kantoor) uit Groningen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? R.A.K. (Romijn Administratie Kantoor) kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.