Raja-Consultancy is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de buurt van Rotterdam.

Meer over dit accountancykantoor

Raja-Consultancy is geopend op 01-01-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 67659152. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Raja-Consultancy uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Raja-Consultancy neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.