R. Chedi is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Om goede offertes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Dongen laat jij jouw details achter in het formulier.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Over deze bedrijfsadministrateur

R. Chedi bestaat al sinds 01-10-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 64354792. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over R. Chedi uit Dongen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? R. Chedi regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.