Meer informatie over wat Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs B.V. of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud specialisten in 's-Gravenhage laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs B.V. uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs B.V. kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit accountancykantoor

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs B.V. bestaat al sinds 18-02-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27186839. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.