error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Protax of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht.

Meer weten over Protax uit Hendrik-Ido-Ambacht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Protax kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Protax bestaat al sinds 01-11-1987 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 34064360. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Vele accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Protax
  • Baars 34, 3344HG, Hendrik-Ido-Ambacht
  • 023 5615693
  • www.protax.nl
  • wjak@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34064360
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders