Ontdekken wat Prong Administraties of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialisten in de regio van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer informatie over deze accountant

Prong Administraties is opgericht in 18-01-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 65072030. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Meer weten over Prong Administraties uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Prong Administraties regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.