PROMES Finance & Consultancy is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Rotterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

PROMES Finance & Consultancy is opgericht in 03-04-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 68394748. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over PROMES Finance & Consultancy uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? PROMES Finance & Consultancy kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.