Project Planning & Implementation BV is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud experts in de omgeving van Odijk laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Project Planning & Implementation BV uit Odijk. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Project Planning & Implementation BV neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Informatie over administratiekantoor

Project Planning & Implementation BV is opgericht in 01-02-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 28063099. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.