Project- en Adviesbureau Meijer is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van accountants in de regio van Delft.

Meer weten over Project- en Adviesbureau Meijer uit Delft? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Project- en Adviesbureau Meijer neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

Project- en Adviesbureau Meijer is geopend op 15-08-1995 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het KVK-nummer: 24275057. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.