B.J. Snijders is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de buurt van Leek.

Meer weten over B.J. Snijders uit Leek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? B.J. Snijders neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over dit accountancykantoor

B.J. Snijders bestaat al sinds 01-01-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 1123660. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Sommige bedrijven willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.