Pragt administratie en advies is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de regio van Odoorn laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Informatie over deze accountant

Pragt administratie en advies is opgericht in 01-10-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 64177955. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Pragt administratie en advies uit Odoorn? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Pragt administratie en advies neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Vele accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.