Ontdekken wat P&P Administratieve Diensten of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om passende kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de buurt van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

Meer over deze boekhouder

P&P Administratieve Diensten is geopend op 01-03-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 68284942. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Meer weten over P&P Administratieve Diensten uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? P&P Administratieve Diensten doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.