Positief Administratiekantoor Ltd. is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van accountants in de omgeving van Rijswijk ZH.

Zie hier alle gegevens en reviews van Positief Administratiekantoor Ltd. uit Rijswijk ZH. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Positief Administratiekantoor Ltd. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

Positief Administratiekantoor Ltd. bestaat al sinds 01-04-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 08145969. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.