PM Advies is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de omgeving van 's-Hertogenbosch laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer over dit bedrijf

PM Advies bestaat al sinds 01-01-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17167720. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van PM Advies uit 's-Hertogenbosch. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? PM Advies kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.