Plus Jolie is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van accountants in Nieuw-Vennep laat je jouw informatie achter in het formulier.

Informatie over deze accountant

Plus Jolie bestaat al sinds 08-10-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 34360339. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Plus Jolie uit Nieuw-Vennep? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Plus Jolie doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.