PJP Projects is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Heesch.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van PJP Projects uit Heesch. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? PJP Projects kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

PJP Projects is opgericht in 01-02-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 17186844. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.