Meer informatie over wat P.J. Vergeer Holding B.V. of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Alphen aan den Rijn.

Informatie over dit administratiekantoor

P.J. Vergeer Holding B.V. is opgericht in 31-12-1999 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 28084510. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Bekijk hier alle details en reviews van P.J. Vergeer Holding B.V. uit Alphen aan den Rijn. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? P.J. Vergeer Holding B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.