Erachter komen wat PJ Advies & Dienstverlening of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Wierden.

Lees hier alle gegevens en reviews van PJ Advies & Dienstverlening uit Wierden. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? PJ Advies & Dienstverlening kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Over dit bedrijf

PJ Advies & Dienstverlening bestaat al sinds 01-03-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 65477871. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.