Pieter Dorst Administratiebureau is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Haarlem.

Over deze accountant

Pieter Dorst Administratiebureau bestaat al sinds 01-01-1998 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34366555. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Pieter Dorst Administratiebureau uit Haarlem. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Pieter Dorst Administratiebureau regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.