Erachter komen wat P.H. Administratieve Dienstverlening of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Heerlen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Over deze accountant

P.H. Administratieve Dienstverlening bestaat al sinds 01-11-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 14096943. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van P.H. Administratieve Dienstverlening uit Heerlen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? P.H. Administratieve Dienstverlening neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.