Petra Kaubo Administraties is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om passende offertes in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Wijlre laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer informatie over deze accountant

Petra Kaubo Administraties is geopend op 01-01-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 14075979. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende offerte voor te stellen.

Meer weten over Petra Kaubo Administraties uit Wijlre? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Petra Kaubo Administraties kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.