Weten wat Petra de Koning of een andere administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om goede offertes in te zien van administratie specialisten in Benthuizen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer over deze accountant

Petra de Koning bestaat al sinds 27-12-1993 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27147017. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte voor te stellen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Petra de Koning uit Benthuizen. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Petra de Koning kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.