Peter Konijnenburg is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Rotterdam.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Informatie over dit bedrijf

Peter Konijnenburg is geopend op 01-02-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 56303858. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Zie hier alle details en reviews van Peter Konijnenburg uit Rotterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Peter Konijnenburg kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.