Personeelsadviesbureau Lap is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie specialisten in Leek laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Personeelsadviesbureau Lap uit Leek? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Personeelsadviesbureau Lap regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Personeelsadviesbureau Lap bestaat al sinds 01-05-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 04077354. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.