Erachter komen wat PersonalPie.nl of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie specialisten in de regio van Amsterdam laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over PersonalPie.nl uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? PersonalPie.nl kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over deze bedrijfsadministrateur

PersonalPie.nl bestaat al sinds 14-10-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 64356264. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.