Period. Advies & Administratie is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialisten in de buurt van 's-Gravenhage laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Informatie over deze accountant

Period. Advies & Administratie is opgericht in 21-07-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 27268950. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Period. Advies & Administratie uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Period. Advies & Administratie kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.