P.C. Verburg Administratie en Advies is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie specialisten in de omgeving van Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van P.C. Verburg Administratie en Advies uit Amsterdam. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? P.C. Verburg Administratie en Advies doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze boekhouder

P.C. Verburg Administratie en Advies is geopend op 05-11-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 34286260. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.