Paul Wiskie is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in de regio van Nijmegen laat je jouw details achter in het formulier.

Over deze accountant

Paul Wiskie bestaat al sinds 29-06-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 53019067. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte op te sturen.

Meer weten over Paul Wiskie uit Nijmegen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Paul Wiskie doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.