Pascal Gonzalez is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van accountants in de buurt van Rotterdam.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze accountant

Pascal Gonzalez bestaat al sinds 01-05-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 57966338. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Lees hier alle details en reviews van Pascal Gonzalez uit Rotterdam. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Pascal Gonzalez kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.