Meer informatie over wat Panhuijsen Consulting of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Om goede offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in Utrecht laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Panhuijsen Consulting uit Utrecht. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Panhuijsen Consulting neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Meer over deze accountant

Panhuijsen Consulting bestaat al sinds 01-10-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 69786550. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.