Weten wat P. Wesseling Administraties of een soortgelijke administrateur voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Amstelveen.

Bekijk hier alle details en reviews van P. Wesseling Administraties uit Amstelveen. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? P. Wesseling Administraties neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Meer informatie over dit bedrijf

P. Wesseling Administraties bestaat al sinds 01-01-1989 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34328422. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.