P. Hurd is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de buurt van Amsterdam.

Over deze boekhouder

P. Hurd bestaat al sinds 01-04-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 34391233. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

hier alle details en reviews van P. Hurd uit Amsterdam. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? P. Hurd kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.