Ozmen Administratie- & Belastingadviesbureau is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Rotterdam.

Meer weten over Ozmen Administratie- & Belastingadviesbureau uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Ozmen Administratie- & Belastingadviesbureau neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Ozmen Administratie- & Belastingadviesbureau is opgericht in 18-11-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 57884234. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.