Weten wat Otten-Keusters of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Raamsdonk laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

Informatie over dit administratiekantoor

Otten-Keusters is geopend op 20-01-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 18072997. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Otten-Keusters uit Raamsdonk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Otten-Keusters kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.