Otra Manage B.V. is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Amstelveen.

Meer weten over Otra Manage B.V. uit Amstelveen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Otra Manage B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

Otra Manage B.V. bestaat al sinds 22-06-1982 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 33169380. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.