Erachter komen wat O&S Partners of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Rotterdam.

Meer informatie over dit accountancykantoor

O&S Partners is opgericht in 27-01-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 51893975. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende offerte voor te stellen.

Meer weten over O&S Partners uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? O&S Partners neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.