Oort Administratie-support is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in Grathem laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Over dit administratiekantoor

Oort Administratie-support is geopend op 01-01-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 67604595. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Oort Administratie-support uit Grathem? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Oort Administratie-support kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.