Weten wat Oonk Management B.V. of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in Borne laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Informatie over dit accountancykantoor

Oonk Management B.V. bestaat al sinds 22-01-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 62470043. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Lees hier alle details en reviews van Oonk Management B.V. uit Borne. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Oonk Management B.V. kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.