Erachter komen wat Oonk Administratie & Advies of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van Halle laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer over deze accountant

Oonk Administratie & Advies bestaat al sinds 01-06-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 68851359. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

hier alle details en reviews van Oonk Administratie & Advies uit Halle. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Oonk Administratie & Advies kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.