Olcea Personeelsdientsen B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Enschede.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Olcea Personeelsdientsen B.V. uit Enschede. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Olcea Personeelsdientsen B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Olcea Personeelsdientsen B.V. bestaat al sinds 11-01-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 30234996. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.